tisdag 12 april 2016

Utbilda dig till digitalproffs i Borås - #blogg100 dag 43


Borås växer, på alla håll och kanter. Handeln har varit en stark del av boråsarens vardag sedan urminnes tider. Här föddes knallen, här grundades de stora postorderföretagen och staden har under lång tid varit en av de fotograf- och reklambyråtätaste (per capita) städerna i Sverige. Här finns många av de ledande e-handelsföretagen i Sverige tillsammans med ett av de absolut bästa logistiklägena i Sverige.

Var kan man då rimligen få en bättre utbildning inom den alltmer digitaliserade världen. Närheten till de rätta företagen, jobben och möjligheten till bra praktikplatser är unik. IHM meddelade nyligen att de etablerar sig i Borås med utbildningen business management och man har nyligen genomfört intensivkurser i Digital Marketing.

Nu startar också Borås Yrkeshögskola ett flertal utbildningar, med täta kopplingar till näringslivet, inom digital handel och marknadsföring. E-handelsutvecklare, Digital Business Developer och Operativ digital kommunikatör är några exempel på heta utbildningar som ligger helt rätt i tiden för dig som vill jobba med digital kommunikation och handel i framtiden.

Anders Kihl
Du som är nyfiken kastas rakt in i hetluften med ett stort antal kostnadsfria inspirationsföreläsningar (men skynda dig, den första börjar redan den 14 april) med riktigt namnkunniga personer inom spännande områden. Du hittar alla föreläsningstillfällen på Yrkeshögskolan facebooksida.

Varmt välkommen till en spännande framtid genom en utbildning i Borås. Kolla också in E-handelsstaden Borås på facebook.
--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 43, 12 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar