måndag 9 maj 2016

Din guide till BORÅS! - #blogg100 dag 70


Hej, njuter du av solen, det fina vädret och att sommaren på allvar är i antågande. Det gör vi också, dessutom håller vi på och planerar en massa kul i Borås i sommar. Det finns naturligtvis massor av sätt att hålla koll på vad som händer i Borås. Mest up to date håller du dig kanske på vår webb boras.com och i alla våra sociala kanaler för det senaste senaste. Men ibland kan det vara skönt att ha en traditionell broschyr att bläddra i, inspireras av och framförallt kanske om man ska läsa lite längre texter.

I dagarna färdigställs vår sprillans nya broschyr BORÅS din guide! och inom någon vecka finns den i tryckt form att hämta på Borås Turistbyrå och på en massa andra platser i Borås som museer, besöksmål m m. Vill du redan nu låta dig inspireras av Borås, kanske skeppa en länk till en vän som har vägarna förbi Borås i sommar eller som definitivt borde åka hit, tja vi ska inte hålla dig på halster.Anders Kihl
Vill du hellre ha traditionella länkar kan du kolla in den svenska varianten här och den engelska här. Ett annat hett tips för att hålla kolla på vad som händer i Borås är att prenumerera på vårt utskick Hej Borås! som går ut varje vecka. Där får du tips på utställningar, evenemang och sköna besöksmål den närmaste perioden. Du kan enkelt prenumerera här.

Alla sociala kanaler där vi finns representerade kan du läsa om här.

----------------------------------------
Den här bloggposten (dag 70, 9 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar