tisdag 10 maj 2016

Förväntansfull folksamling - #blogg100 dag 71


För gatufotografen är människor allt - människor med känslor, i relationer eller helt ensamma i en berättande, urban miljö. Då passar Borås riktigt bra vissa sommartorsdagar, då Stora Torget är fullt av människor, fyllda av förväntan.

Sommartorsdagarna på stora Torget i Borås kan vara helt magiska. Här några bilder från juli 2015, en ljummen sommarkväll nära scenen på Stora Torget - alla bilder av mig, Gunnar Fägersten Novik.

Gunnar Fägersten Novik
I år börjar de sju sommartorsdagarna 30 juni, bland annat uppträder Mustasch, Albin & Mattias, Timo Räisänen, Louise Hoffsten och Måns Zelmerlöw.

Fler av mina bilder (från London, Berlin, Amsterdam, Lissabon och flera svenska städer) hittar du på Instagram, Facebook eller Wordpress.

Uppflygaorden.blogspot.se är min blogg om kommunikation i allmänhet - på ett lättsamt vis.

----------------------------------------
Den här bloggposten (dag 71, 10 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar