torsdag 26 maj 2016

Gillar du golf? då ska du inte missa Borås Ladies Open - #blogg100 dag 87


Borås Ladies Open arrangerades första gången 2015. Tävlingen ingår i Ladies European Tour Access Series (LETAS) som är en utvecklingstour till Ladies European Tour(LET) och arrangeras tillsammans med Svenska Golfförbundet och Nordea Tour.

På den här touren har deltagarna möjlighet att spela till sig ett medlemskap på Europatouren och det är här många av morgondagens stjärnor föds. Tack vare tävlingen har man satt både Borås Golfklubb och Borås som stad på kartan nationellt såväl som internationellt. Detta har i sin tur inneburit att långväga gäster har kommit för att spela banan och utforska stadens utbud. Gäster och spelare kommer redan den 14:e juni och stannar på plats hela veckan fram till den 19:e juni, tävlingsdagarna är mellan den 17-19:e juni. Mer information om tävlingen, starttider o s v hittar du här.

Anders Kihl
Boråsregionen har massor av skön golf att erbjuda för dig som är sugen på att spela också så klart. Inom en radio på 3-4 mil hittar du uppemot 10 olika anläggningar att spela på så en golfsommar i Borås kan rekommenderas varmt.

Kika ut till Borås Golfklubb den 17-19 juni, fri entré och fri parkering. Läs mer om klubben och barnorna på borasgolfklubb.se. Den 6-7 augusti blir det ytterligare en spännande stortävling när Svenska Hickorymästerskapen avgörs på Borås Golfklubb. Räkna med tidstypisk klädsel och enastående spel med klubbor från svunna tider. Vem sa att golf är en materialsport?

Stort tack till Nicklas Sohlström för samtliga foton.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 87, 26 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar