fredag 6 maj 2016

Knappa två månader till Borås första Pride - #blogg100 dag 67

Foto: Henrik Bengtsson, Imaginara
Den 30 juni - 2 juli går Borås första Pride av stapeln och starten sammanfaller dessutom med den första kvällen på Sommartorsdagarna®. Då blir det stor invigning på stora torget och Diamond Dogs står på scen som en gemensam del av Borås Pride och Sommartorsdagarna®. Därefter följer Boråsregionens egna melloartister, Mimi, Robin och Wiktoria.

Priden pågår i dagarna tre med massor av happenings, det blir föreläsningar och utställare med festivalområde i Stadsparken. Givetvis blir det också en parad som kommer starta från Knalleland för att ta sig in till och genom staden med avslutning vid Textile Fashion Center där lördagskvällen avslutas med festlig stämning på innergården. Här blir det full fart på restaurangerna och självklart blir det också en massa härlig musikunderhållning och uppträdanden. Håll koll på boraspride.se där hela programmet presenteras inom kort.

Du kan bli en del av Borås Pride på många sätt. Självklart går det alldeles utmärkt att bara njuta av folkfesten på plats men för att genomföra festivalen krävs massor av resurser både personella och ekonomiska. Har du möjlighet att ställa upp som volontär kan du anmäla ditt intresse här och har du möjlighet att genom din organisation, företag eller som privatperson för den delen sponsra festivalen kan du läsa mer här.

Anders Kihl
Vill du göra det riktigt enkelt för dig köper du helschyst Borås Pride merchandise. Tygkassar, mobilskal, nyckelband, kondomer m m finns till försäljning via boraspride.se, i butik på Borås Turistbyrå, på RFSLs kontor samt just nu på vårmarknaden i Borås.

Följ allt som händer fram till festivalen och självklart även under på boraspride.se, facebook, twitter och instagram - tagga din upplevelse med #boraspride--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 67, 6 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar