onsdag 18 maj 2016

Planteringsfest i Borås City! - #blogg100 dag 79


Lördagen den 21 maj kommer Stora Torget i Borås att bli plats för en härlig planteringsfest. Mellan kl 10.00-14.00 bjuder stadskärnan och Borås City på en härlig trädgårdsinspiration.

När våren och sommaren är i intågande kliar det i mångas gröna fingrar och längtan efter att få komma ut i trädgården är stor. Borås City har därför tagit initiativ till en planteringsfest som kan ses som startskottet på den blomstrande tid som är framför oss.

Anders Kihl
Planteringsfesten kommer att bestå av trädgårdsföreningar, planteringsskolor, handelsträdgårdar, försäljning av fröer, växter, plantor och annat som hör trädgården till.

Man kommer även att kunna speeddejta en trädgårdsarkitekt för att få råd till trädgården. Är du nyfiken på hur ett hönskooperativ fungerar, då är det här grejen för dig.

Vi ses på Stora torget den 21 maj.

Läs mer på boras.com

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 79, 18 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar