lördag 14 maj 2016

Prenumerera på BORÅS! - #blogg100 dag 75


Det finns så klart många sätt att följa vad som händer i Borås. Ett av dem kan vara att smacka in en prenumeration på Hej Borås! vårt veckobaserade nyhetsbrev som ramlar ner i din inbox på torsdags förmiddagen. Du prenumererar enkelt genom att fylla i din e-post här.

I Hej Borås! ger vi dig det bästa av Borås för den stundande helgen och den kommande veckan. Vi tipsar om evenemang, utställningar m m. Ibland sträcker vi oss aningen längre och tipsar om större evenemang som ligger lite längre fram i tiden.

Anders Kihl
Vill du hålla dig helt ajour med det mesta som händer i Borås kollar du så klart in vår evenemangskalender och ser till att följa på facebook, twitter och instagram.

Är de digitala kanalerna inget för dig? Då och även annars naturligtvis, är du hjärtligt välkommen in på Borås Turistbyrå, Sven Eriksonsplatsen 3 för att prata Borås med oss, köpa biljetter, hämta broschyrer m m.

Just nu har vi t ex den alldeles nytryckta turistbroschyren för Borås 2016 - "Borås - Din guide" på väg in.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 75, 14 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar