söndag 1 maj 2016

Två veckor till Sveriges häftigaste utmaning, Action Run - #blogg100 dag 62


Mindre än två veckor kvar till Sveriges kanske häftigaste tävling, Action Run. Från starten för tre år sedan har Action Run etablerat sig som ett av de mest spektakulära och mest publikvänliga hinderloppen i Sverige. I år kör man på inte mindre än fem orter, Borås, Helsingborg, Örebro, Norrköping och Västerås.Action Run är långt ifrån den enda Obstacle Racet i Sverige, men det sticker ut. All sker i stadskärnan, vilket skapar en stor folkfest kring arrangemanget. Extra roligt är det också att se bredden på de tävlande, från eliten till den glade amatören och allt handlar egentligen bara om att tävla mot sig själv eller tillsammans med laget för den delen. På många håll ser man hur folk tar hand om varandra, hjälper varandra i de tuffaste hindren och stöttar varandra på bästa sätt.

Anders Kihl
I Borås har Action Run under sina två år lockat tiotusentals åskådare i stadskärnan och hindren är både spektakulära och jäkligt snyggt gjorda. Allting går i svart och orange som är Action Runs färger och alla hinder känns väldigt gedigna.

Skynda dig att anmäla dig, den 3 maj höjs anmälningsavgiften. Håll koll på actionrun.se, på deras facebooksida och på instagram.

Här kan du se hela bansträckningen som sträcker sig över 7,5 kilometer med inte mindre än 30 spektakulära hinder.


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 62, 1 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar