fredag 20 maj 2016

Urtidsdjuren tar över Borås - #blogg100 dag 81

Foto: Megalodon Creations (från tidigare utställning)
I dag kan Borås Tidning meddela att det blir storstilad dinosaurieutställning på Navet Science Center hela sommaren och just nu håller dinosaurierna på att flytta in i "Kuben" på Navet. Håll utkik efter utställningsinfo på navet.com.

Den 26-29 blir det dessutom dinosaurier på Hedvigsborgs IP då Jurassic Expo kommer till Borås med en temporär utställning av utomhuskaraktär. Upplev urtiden genom att se, rida på, klappa eller t o m mata dinosaurierna.Anders Kihl
Jurassic Expo finns på Hedvigsborgs IP den 26-29 maj och har öppet kl 11.00-19.00 under de fyra dagarna. Läs mer på jurassicexpo.com.

Entrépriser (observera att endast kontant betalning är möjlig, biljetterna köps på plats i entrékassan): vuxen 14-99 år: 150 kr, barn upp till 13 år: 100 kr, 2 vuxna & 3 barn: 500 kr, barn under 1 meter går in gratis. Skolklasser: Min 20 barn, 75kr/barn (lärare gratis).

Vi får lov att återkomma med ytterligare utställningsinfo om Navet. Men boka redan nu in ett besök på Navet i sommar för hela familjen. Både med och utan dinosaurier kan jag lova att Navet är en perfekt upplevelse. Mer info på navet.com.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 81, 20 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar