söndag 15 maj 2016

Vi testar Quality Outlet Åhaga 2016 - #blogg100 dag 76

För sjunde året i rad öppnade Quality Outlet Åhaga upp portarna till Sveriges kanske populäraste outlet, torsdagen den 12 maj. Nu rullar outleten på under hela sommaren, varje dag och lockar galet många köpsugna människor till Borås och de gamla lokstallarna.

Vi har så klart både varit där och bloggat om det en hel massa gånger förr, men utbudet och innehållet skiftar en del från år till år så vi måste ju naturligtvis testa även årets upplaga. Vi gör ett besök på den tredje öppningsdagen och får rapporter om att öppningskvällen var helt tokig med köer på flera hundratals meter så populariteten är helt klart på topp även 2016.

Nytt för i år är att Team Sportia är med som varumärke på outleten, superpopulära Nelly.com är så klart även i år med och har väldigt mycket produkter i utbudet. Varumärkena för 2016 hittar du här. Även vid vårt besök är det mycket besökare, trots att det är ganska sent på lördagseftermiddagen. Min känsla är att man har ännu mer grejer i år, det är tätare, men inte trångt och väldigt snyggt i ordningställt. Delen med Nelly är det första som möter besökaren och längst in i butiken finns en stor avdelning med barnkläder. Vi hittar också snygga och stilrena skjortor från Erla of Sweden och supersnygga kostymer (perfekt för studentfesten) från Pour. Mängder av underkläder från Salming, Swegmarks och Abecita samt alla upptänkliga strumpor du kan tänka dig till riktiga kanonpriser.

I den högra flygeln finns ett stort utbud av Grundéns regnkläder sida vid sida med Team Sportias del av outleten. Massor av trevliga och kvalitativa basplagg, en hel del väskor och faktiskt även en del mer renodlade sportartiklar som trehjulingar, kickbikes och liknande.

Även i år finns det gott om heminredningsprodukter som brickor, muggar, glas, prydnadssaker, filtar m m. Det som radikalt minskat på senare år är delen med böcker, filmer och CD-skivor och på de senare två förefaller det ganska naturligt. Skoavdelningen är fortsatt stor och erbjuder massor av skor från olika varumärken.

Anders Kihl
Vår bedömning är som sagt att outleten i år känns lite tätare, snyggare och med större utbud. Vi kan lova att hundratusentals kommer vallfärda hit under sommaren och naturligtvis rekommenderar vi att du också gör det - välkommen till BORÅS!

Mer om Quality Outlet Åhaga hittar du på outletahaga.se och vill du hålla dig uppdaterad hela tiden följer du facebooksidan och instagramkontot så kan du se när det kommer in spännande nyheter. Butiken fylls på dagligen så vi kan rekommendera att göra ett par besök under sommaren.--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 76, 15 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar