onsdag 1 juni 2016

Ännu mera outlet - Fashion Gallery Summer Oulet - #blogg100 dag 93


Det blir en riktigt vass shoppingsommar i Borås. Den sedan tidigare omåttligt populära Quality Outlet Åhaga kompletteras från den 30 juni av Fashion Gallery Summer Outlet på just Fashion Gallery.

Det blir outletpriser på riktigt coola, kvalitativa varumärken som Brixtol, HOPE, Råh of Scandinavia och Koppartrans, dessutom ställer Textile Fashion Center upp med inhouse-varumärken (från designers i huset) som Jade Player, MOD, A Cat Named Joe, Mariedal Design och PRLE. Extra kul också att även Show Up Fashion Award vinnaren 2014, Aréthe Stockholm, är med. 

Anders Kihl
Så passa på att besöka Textile Fashion Center och fynda kvalitet och design i Fashion Gallery Summer Outlet. Öppet tisdag-söndag under perioden 30 juni-31 juli kl 11.00-16.00.

Läs mer om Fashion Gallery här och följ på sociala medier som facebook och instagram.

Ta på spenderbyxorna, ladda plånboken och planera in shoppingresan till Borås.--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 93, 1 juni) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar