tisdag 7 juni 2016

Här följer du fotbollsfesten i Borås! - #blogg100 dag 99

Foto: CC-BY Blondinrikard Fröberg
Nu börjar EM-festen och självklart kan du följa den runt om i Borås. För visst är fotboll roligare tillsammans, i en härlig miljö, med vänner, arbetskamrater eller bara bland massa andra glada fans. Borås krogar och restauranger öppnar upp för firande med festlig stämning och storbildsskärmar. Här samlar vi ett axplock kring de som sänder matcherna, vi uppdaterar löpande.

Teaterbron1 erbjuder man EM-festen med vad som sägs vara Borås största bildskärm och runt Sandwalls plats kommer vi säkert få se många gul-blå-klädda fans. Kanske får vi också se ett och annat dopp i Viskan eller torgbrunnen om det går bra för Sverige.

Den 13 juni bjuder Café Viskan in till EM-koll under Sveriges första match. Mer info hittar du här.

Vill du kombinera fotboll med sol och bad, då kanske Almenäs är det perfekta stället? Almenäs Café & Kök visar Sverige-Irland 13 juni samt Sverige-Belgien 22 juni. Mer info här.

O´Learys visar man ju det mesta i sportväg och EM är naturligtvis inget undantag. Här kan du beskåda så gott som samtliga matcher under EM. På en krog skapad för sportupplevelser finns det så klart massor av skärmar runt om i hela lokalen så att du inte missar en enda sekund av fotbollsfesten.

Klassiska Brasseriet visar samtliga matcher under EM och så gör även Scandic Plaza.

Uppdatering: Kök´et visar samtliga matcher under EM (förutom midsommarhelgen då man håller stängt) på skärmar på sin uteservering.

Uppdatering 2: Restaurang Oliven färdigställer i dagarna sin uteservering "bakfickan" och uppmärksammar framförallt Sveriges matcher under EM.

Uppdatering 3: Kings Hill visar samtliga matcher under fotbolls-EM. Pumphuset visar Italien-Sverige den 17 juni kl 15.00 och SMAK/Hell´s Burger gör gemensam sak i att visa EM-matcher ute så snart taket på uteserveringen på Hötorget är på plats (fram till dess visar man matcherna inomhus).

Uppdatering 4: The Factory visar de flesta matcher under EM.
Anders Kihl

Har du inte dressat dig för EM-festen ännu rekommenderar vi att du beger dig till någon av våra sportbutiker i stan och skaffar dig ett kit med ansiktsfärg, matchtröja, flaggor, peruker och allt annat skoj som förgyller fotbollsfesten. Vi hoppas nu så klart att vädret håller i sig och att vi får se hela stan koka av fotbollsglädje.

Saknar du något ställe ovan som visar EM? Kommentera gärna så håller vi bloggposten uppdaterad!--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 99, 7 juni) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar