torsdag 2 juni 2016

Träna ute och gratis i Borås i sommar - #blogg100 dag 94


I sommar har du möjlighet att delta i ett flertal kostnadsfria aktiviteter för dig som vill träna utomhus.

Även om du är en trogen gymbesökare eller om du inte har för vana att träna erbjuder utomhusträningen en härlig dimension till annan utomhusaktivetet. Efter att vi befunnit oss inne stora delar av vinterhalvåret har du nu möjlighet att känna rörelseglädje utomhus med andra eller om du hellre gillar ensamträning.

Från den 8 juni och fram till i mitten av augusti finns det många ledarledda aktiviteter som är kostnadsfria och öppnaför alla.

I Stadsparken erbjuder ett flertal av stadens gym träning måndag-torsdag med allt från yoga och jympa till högintensiv träning. Träningen sker på gräsmattan mellan Orangeriet och Södra torget. Det krävs ingen föranmälan utan det är bara att komma dit.

Anna Lilja
Se schema och träningsformer som erbjuds i Stadsparken på boras.com

På Almenäs kan du delta i Friskis&Svettis jympa alla tisdagar från v. 24-31. Du kan läsa mer på boras.friskissvettis.se

Och så klart finns alla härliga promenad- och löparspår runt staden tillgängliga hela året.

Är du nyfiken på dessa kan du läsa mer på boras.se--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 94, 2 juni) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar