måndag 22 augusti 2016

Är du redo? Löpning i mörker är det nya svarta!

Här kommer lite uppdatering angående Borås Night Trail. Ett riktigt coolt lopp i mörker kring Kypeterrängen. Vi fick kontakt med Sina Seipel, som ansvarar för arrangemanget och som för övrigt kammade hem storslam i BAMM (en galen ultramarathon orientering i fjällterräng kring Björkliden) tillsammans med andra Boråsare. Vi lät Sina berätta hur läget är inför Borås Night Trail.

Förberedelsen inför Borås Night Trail rullar på precis som de ska. I slutet av veckan snitslas och provsprings banorna en sista gång för att hålla högsta möjliga kvalité innan deltagarna ger sig ut i den härliga och utmanande terrängen kring Kypegården. Vårt mål är att Borås Night Trail ska vara en upplevelse för alla som springer, med hög mysfaktor i pannlampornas sken och underhållning längs vägen. I dagsläget är det drygt 60 löpare anmälda och den största klassen än så länge herrar 15 km.


Vi utlovar dessutom finfina priser från våra sponsorer Ledx och Fotriktigt, samt uppfriskande återhämtningsjuice från Brämhults Juice vid målgång. Passa på att ta med nära och kära till Kypegården och njut av en härlig kväll i skenet från dansande pannlampor, ta en fika i serveringen, heja fram löparna och ta tillfället i akt att hämta nästa hittat.nu-karta.

Vi är taggade och ser fram emot en fin och mörk sensommarkväll tillsammans med dig! Det bästa av allt, det är inte för sent att anmäla sig. All information om loppet och anmälan på borasnighttrail.com och självklart följer du uppdateringar på vår facebooksida.

Hoppas vi ses.
/Sina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar