tisdag 9 augusti 2016

Månsters reser från hela Europa för att se Zelmerlöw på Sommartorsdagarna®

Foto: Miri
Kommer ni ihåg Inga Lasmane som åkte från Lettland för att se Eric Saade? Nu kommer en grupp Månsters (Måns Zelmerlöw fans) från hela Europa till finalkvällen av Sommartorsdagarna®. Plötsligt haglade det in en massa tweets som nämnde Sommartorsdagarna och Måns Zelmerlöw, samtliga skrivna på engelska. Vi drog en tweet tillbaka och hälsade de som twittrade varmt välkomna till Borås och på den vägen är det. Miri svarade och samlade ihop lite information om gruppen. Ilona från Barcelona, Loli från Valencia, Marifé från Madrid, Violi från Freiburg, Miri från Nuremberg och Vanessa från Assendelft. Spanien, Tyskland och Nederländerna representerade alltså.

Gruppen har träffats via nätet och hållt kontakten kring sitt gemensamma intresse för Måns och ser till att resa så mycket som möjligt för att stötta på olika turnéer. Gruppen kan bestå av lite olika personer från gång till gång och gruppen som kommer till Sverige möts faktiskt för första gången i verkliga livet. Personerna i gruppen har varit på ett flertal konserter och de säger att det troligen kommer betydligt fler människor från Europa för att se Måns i Borås (eftersom konserten i sig är gratis), men att de hellre reser som en grupp tillsammans för att det är roligare.

Så nu håller vi tummarna för att hela gänget får en fantastisk upplevelse i Borås, på Sommartorsdagarna® med Måns Zelmerlöw och gläds åt att folk reser från hela Europa för Sommartorsdagarna.

All information om kvällen hittar du så klart på sommartorsdagarna.se eller sociala medier.

2 kommentarer:

  1. Wow what a nice blog. Thank you so much 😄 I can't wait to visit the concert this thursday. See you there and ❤ from Holland.
    Vanessa

    SvaraRadera
  2. Wow what a nice blog. Thank you so much 😄 I can't wait to visit the concert this thursday. See you there and ❤ from Holland.
    Vanessa

    SvaraRadera