fredag 26 augusti 2016

På Brygghuset finns något för dig!


Poetryslam, skivmässa, kulturdejting, ledarskapsutbildning, språkvänner, konserter, konstutställningar, läxhjälp, dina idéer.

Låter något utav detta intressant? Detta och mycket mer händer på Brygghuset i höst. Vi tror och hoppas, att det finns något för alla. Både för dig som besökare och för dig som vill S.K.A.P.A. eget innehåll på Brygghuset.

Brygghuset är en central mötesplats där vi erbjuder en KreAktiv miljö för unga vuxna i åldern 16-29 år. Vi är en subkulturell D.I.Y.-arena för arrangemang, utställningar, utbildningar, möten och liknande, där vi är samskapande för just dina idéer. Vi står för lokalerna - Du för står för innehållet! På Brygghuset finns en scen, ett biorum och andra anpassningsbara lokaler på sammanlagt 850m2. Våra lokaler, som finns i två våningsplan har kapacitet för upp till 120 personer/per plan, beroende på arrangemangets karaktär. Du är också välkommen att ta en fika i vårt café. On Stage Café serverar hembakat, ekologiskt och frukost varje morgon!

Att arrangera på Brygghuset är spännande, utmanande och framförallt härligt. Det är en härlig känsla att få S.K.A.P. A och få sina idéer till verklighet. Vi i personalen på Brygghuset agerar gärna bollplank och är dessutom duktiga på matchmaking. Vi arrangerar dock inte något åt någon, vad som händer med dina idéer är helt upp till dig. För kom ihåg; utan handling är en idé, bara en idé.

Har du svårt att få din idé i rörelse? Du vet vad, men inte hur?
Ditt första steg kan vara att gå vår ledarskapsutbildning Boosta. Ledarskapsutbildningen Boosta är kostnadsfri och riktar sig till dig mellan 16-29 år. Du utbildas i ämnen som ledartekniker, konflikthantering och projektledning. Du får dessutom verktyg för att kunna leda grupper och förverkliga idéer. Utbildningen ger unga många av de erfarenheter som ofta efterfrågas på arbetsmarknaden.

Nytt för i höst! After school på Brygghuset. Tycker du att läxläsning, häng och fika låter bra? Då är After school något för dig, om du är mellan 15-20 år. Vi ses varje tisdag och kör igång den 6/9.

Läs mer om Ledarskapsutbildningen Boosta, After school, allt annat som händer på Brygghuset och kika in våra lokaler här (i vilket rum ska du arrangera??): http://www.boras.se/brygghuset

Låter hösten spännande och/eller vill du vara med och skapa mer spännande innehåll på Brygghuset? Vi visste det, på Brygghuset finns något för dig! :)

Ska bli kul att ses i höst!

//Personalen på Brygghuset, Borås Do-it-yourself-arena för ungas innehåll.
Tel: 033-35 58 55
Mejl: brygghuset@boras.se
http://www.boras.se/brygghuset

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar