torsdag 20 oktober 2016

Delfinerna från Norrköping gästar borgen på fredag

Foto: Daniel Grönbek
Det är dags för en ny drabbning i basketborgen, Boråshallen. Fredag kl 19.04 tar Borås Basket emot Norrköping Dolphins och som vanligt har Jens Peterson några ord om de senaste matcherna och ett par tips inför fredagen. Mer information och biljetter på borasbasket.se. Har du förresten kollat in Borås nya talkshow "The Jonte Karlsson show"? Boråscoachen tittar mer djuplodande i backspegeln, berättar om laget, spelarna och blickar framåt. Du ser samtliga avsnitt här.

Slutet i Södertälje är svårt att inte kommentera, Jakobs foul i slutminuten som bedömdes som osportslig var mycket tveksam, det tyckte inte minst vår coach, Jonte Karlsson som slängde kavajen. Detta kavajslängande ledde till teknisk foul, troligen pga domarns förkärlek till oslängda kavajer, nån annan förklaring saknas! Och för att inte tala om Vedrans ständiga övertramp ut på planen, så ska vi nu tala om Fredagsmatchen i basketborgen istället.Jens Peterson
Det kommer bli en rolig drabbning! Norrköpings delfiner kommer på besök, våra antagonister som allt som oftast satt Borås på tåget hem i slutspel efter slutspel. Återstår att se vad årets version av dolphins kan leverera. Är Jocke Kjellbom så fruktansvärt gammal som han ser ut att vara? Är Micke Lindqvist ur form? Och vågar sig Adnan Chuk lika långt ut på golvet som Vedran? 

Allt detta får ni svar på i Boråshallen på fredag! Och eftersom allt blir roligare om man laddar upp tillsammans så se till att boka bord på en krog innan och ta en bit mat och något att dricka! 

Väl mött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar