torsdag 17 november 2016

Hen Solo, en blandning av sött och salt...


Hen Solo, en blandning av sött och salt… eller? Snarare en blandning av att släppa sina spärrar en stund och röja loss till grungig musik med en ton av stoner rock och psykotiska tempoändringar. Musiken har ett brett spektrum av humör kryddat med ironi, mani och en skvätt idioti. Hen Solo är mer ett konstnärligt band mer än vad vi är ett musikaliskt band och det ger musiken lite mer karaktär.

Vi är tre udda själar med ett hjärta av guld som vill ge publiken en upplevelse att komma ihåg. Underhållningen är ju ändå den viktigaste delen när man spelar live. Det blir lite roligare att lyssna och kolla på när man inte tar sig själv på så stort allvar, eller vad säger ni?

Ta en titt på vår facebook-sida så får ni se vilka vi är.

Alexander Bialonowicz
Vi började våran resa på Rockborgen och har tillbringat mycket tid i studion på kulturföringen Tåget och den 10 December kl 13 tar vi plats på scen och gör en show som kommer få er att gå därifrån med ett leende på läppar och ögon. Vi kommer ha scenen ungefär en timma på Brygghuset så det blir en hel del låtar ni kommer få höra.

Om ni är sugna på att gå och kolla på något lättsamt och underhållande så är detta ett ypperligt tillfälle och det kostar inte ett öre att komma in heller, hur bra som helst ju!

Kom gärna förbi så ses vi där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar