tisdag 15 november 2016

Nu tänder vi julen i Borås!


Tillhör du en av dem som redan krupit i julraggsockorna och tagit på dig tomtemössan? Eller har du inte riktigt lyckats fått fatt i den där riktigt genuina julkänslan ännu?

Oavsett i vilket läge på julmysbarometern du befinner dig så kan vi tipsa dig om att ljuständningspromenaden nu på lördag med stor sannolikhet kommer ge dig den där angenämt förväntansfullt mysiga känslan som gärna infinner sig under denna period av året.

Borås City anordnar nämligen sin traditionsenliga ljuständningspromenad nu på lördag, den 19 november. Samling, tillsammans med Hemvärnets Musikkår, sker vid fontänen i Stadsparken strax innan kl 16. Efter den sedvanliga fanfaren tänds därefter stadens julbelysning upp med början i Stadsparken. Vi går sedan, ledda av Hemvärnets Musikkår, vidare genom Borås och ser belysningen tändas allteftersom. Promenaden avslutas på Stora Torget och Hemvärnet bjuder här på pepparkakor och glögg till tonerna av en stämningsfull och vacker julkonsert av Musikkåren.

Johanna Jagendal
Håll dig uppdaterad om julen i Borås
Visst låter det mysigt? För fler tips på juliga aktiviteter, kika in på vår julsajt boras.com/juliboras. Vi uppdaterar löpande med info om julen i Borås. Har vi missat något? Tipsa oss på evenemang@boras.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar