tisdag 22 november 2016

Unga mot våld – helkväll på Brygghuset


Fredagen den 25 november bjuder deltagarna i ledarskapsutbildningen Boosta på Brygghuset tillsammans med Borås Stads Ungdomsråd in till en fullspäckad eftermiddag och kväll under temat unga mot våld. Syftet är att öka kunskapen om våld och engagera fler unga mot våld i Borås. Tillsammans kan vi skapa en stad fri från våld!

Det blir paneldebatt mellan partiernas ungdomsförbund tema sexualiserat våld, föreläsningar, feministiskt självförsvar, bokbord med olika organisationer och politiska partier, musik med Bibi och mycket mer. Kom till Brygghuset och bli inspirerad och delta på massa olika sätt som finns för att engagera dig mot våld!

Inför arrangemanget uppmanar vi alla boråsare att sprida vad en kommun fri från våld är för dem. Vi tror att gemensamma krafter kan skapa en kommun fri från våld. Vill du engagera dig för en tryggare stad, inspireras och informeras om hur just du kan engagera dig? Då är eventet helt rätt för dig.

Arrangemanget är ett samarbete med satsningen En kommun fri från våld som verkar för att fler aktörer, unga som gamla, ska få ökad kunskap om våld och hur man kan vara en aktiv åskådare – att reagera och agera mot våld.

Varmt välkommen!

När: 25 november 16.00-21.30 – kom när du vill!
Var: Brygghuset, Bryggaregatan 14
Fri entré. Gratis fika till de 30 första besökarna

Läs mer om det fullspäckade programmet i facebookeventet.

Låter det spännande? Det kommer bli spännande =)

// Brygghuset Borås, deltagarna i Brygghusets ledarskapsutbildning Boosta, En kommun fri från våld och Borås stads ungdomsråd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar