fredag 17 februari 2017

Nytt år - ny festival - nytt utseende


No Limit Street Art har varit en stor succé åren 2014 och 2015. I september är festivalen tillbaka, nu med ännu fler dagar att njuta av processen och se verken växa fram. Boka datumen 3-10 september i kalendern redan nu.

Aldrig hört talas om festivalen? Här får du en inblick i hur det såg ut 2015.Varje år har vi utvecklat det grafiska uttrycket för festivalen och 2017 är naturligtvis inget undantag. Överst i den här bloggposten ser du designen för 2017 och här nedan berättar vår AD, Rolf Weinemo mer om uttrycket.
”Det faktum att No Limit har inneburit att en grå vägg eller en öde plats förvandlas till en zon av färg, livskraft och inspiration är något jag ville ta vara på i kommunikationen kring No Limit 2017. De här konstverken har hittat sina rätta platser i staden och i våra hjärtan.
Likt asfaltsblomman som bryter upp genom marken blir vi påminda om att inte leva smått utan att drömma stort. Vi behöver alla ”blommor” som dessa i våra liv.”
Stina Hallhagen
Namnet No Limit kommer av verken skapas utan att några skisser visas. Varken vi i organisationen eller fastighetsägaren vet således i förväg hur verket som växer fram på väggen eller platsen kommer se ut. Det gör det unikt, spännande och visar på ett stort mod från framförallt fastighetsägarna.

Just nu kan du se massor av spännande postningar med före&efter-bilder från verk som skapats under festivalerna 2014 och 2015 och under mars månad kommer vi att börja släppa årets konstnärer. Se till att följa facebooksidan för No Limit för att se alla bilder och hålla dig uppdaterad.

Du kan också läsa mer på nolimitboras.com och självklart följa på twitter och instagram. Är du ute och fotograferar verk? Tagga gärna med #nolimitboras

Vi vill ge dig nya intryck!
En hel värld av känslor, intryck, färg och form, allt inom gångavstånd i centrum. Nära till en kopp kaffe, en bit mat eller bara en välbehövlig paus för att smälta intrycken.

Konst i världsklass och den väntar på dig i staden som galleri. Fler guidningar, museer och gallerier hittar du på boras.com/stadensomgalleri

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar