onsdag 1 februari 2017

Veteranerna fyller torget även 2017


Sedan länge är tisdagarna under sommarhalvåret i Borås likställt med mängder av klassiska fordon på Stora Torget. 2017 är naturligtvis inget undantag och SMH:s torgträffar är redan spikade både till innehåll och datum. 

Träffarna hålls på tisdagar mellan 18.30-21.00 från maj-augusti med ett uppehåll under högsommaren. Varje tillfälle har oftast ett spännande tema och generellt gäller att fordonen ska vara 20 år eller äldre, d v s följa klassificeringen för veteranfordon.

Härlig stämning på torget, men fantastiskt vackra fordon utlovas. Här samlas både gamla och unga fordonsentusiaster i massor för att diskutera, titta, känna och dela sitt intresse för vackra fordon.

Här är programmet för 2017 års träffar:
23 maj Fristads Ungdomsorkester återkommer även i år. De underhåller med musik på torget mellan 19.00 och ca 19.30. Inget särskilt fordonstema denna kväll, alla ”20-åringar” är välkomna!

30 maj Tema: Engelska fordon. Verktygsboden är på plats.

6 juni Sveriges Nationaldag, ingen torgträff denna tisdag

13 juni Tema: USA-fordon. Dansklubben Buggie från Ulricehamn uppträder från ca 19.00.

20 juni Tema: Motorcyklar och mopeder.

27 juni Tema: Cabrioleter och Kommande Klassiker. Denna kväll gäller inte 20-årsgränsen för dessa fordon! Vi välkomnar alla cabrioleter tillsammans med sportvagnar och speciella fordon av olika slag (t.ex. coupé- och specialversioner) oavsett årsmodell. För övriga fordon gäller den vanliga 20-årsgränsen.
Anders Kihl

Uppehåll veckorna 27 – 29 i juli månad

25 juli Tema: Italienska och franska fordon.

1 augusti Tema: Svenska fordon

8 augusti Tema: Tyska fordon

15 augusti Sista torgkvällen för säsongen.
Inget särskilt fordonstema denna kväll.

Boka in datumen i kalendern så ses vi på Stora torget i sommar. Läs mer om SMH (Sjuhäradsbygdens Motorhistoriker) på smhboras.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar