onsdag 1 mars 2017

6 gången gillt - 100 blogginlägg om Borås på 100 dagar - #blogg100 dag 1


För sjätte gången/året genomförs utmaningen #blogg100. För vår del är det tredje gången vi antar utmaningen och ger oss i kast med den inte helt enkla uppgiften att publicera 100 bloggposter, 100 dagar i rad - samtliga med innehåll om eller från Borås.

#blogg100 är ett initiativ av internetgurun Fredrik Wass. Du kan läsa mer om årets utmaning här. Vill du läsa tidigare inlägg från föregående år kan du söka här på bloggen med taggen #blogg100. Vi har också gjort några sammanfattningar och när vi gick i mål i juni 2016 kunde vi konstatera att vi haft en bra bit över 50.000 läsningar på 100 bloggposter om Borås.

Anders Kihl
För att göra innehållet mer spännande och dynamiskt har vi varje år eftersökt gästbloggare. Människor som vill berätta något om Borås, ett smultronställe, en udda plats, något man absolut inte får missa, en känsla eller rent av bara ett gäng vackra bilder från staden. 2017 är inget undantag, vi ser mer än gärna en bred bild och en bra mix.

Ge oss förslag på teman som du vill blogga om, eller någon som absolut borde göra ett blogginlägg här, tipsa om din favoritrestaurang. Kort sagt nästan vad som helst, så länge det handlar om staden i våra hjärtan - BORÅS!

Vill du haka på? Lägg en kommentar här eller maila anders.kihl@boras.com.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 1, 1 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar