tisdag 7 mars 2017

Bli en del av stora evenemang med Team Borås - #blogg100 dag 7

Återigen står Borås inför en sommar med flera stora evenemang. Att vara volontär kan vara ett sätt att få en helt ny delaktighet, inblick i och upplevelse av ett evenemang. Många personer har hängt med och jobbat som volontärer under flera stora och mindre evenemang sedan flera år tillbaka och många vittnar om glädjen och känslan i uppdraget.

Att vara volontär kan handla om allt mellan himmel och jord. Du kan få uppdraget att dirigera trafik, vakta avspärrningar, transportera folk eller prylar, servera fika, bära sladdar eller rent allmänt ta hand om gäster, tävlande eller andra på bästa sätt. Det kan stundtals vara rejält slitigt men samtidigt fantastiskt kul.

Inför sommaren 2017 söker vi framförallt människor som kan tänka sig att ta volontärsuppdrag under ett eller flera av evenemangen Borås Pride, SM-veckan och No Limit Street Art Borås. Ung eller gammal spelar ingen roll, alla kan vara med men vi ser gärna att du har fyllt 18 år.

Erica Burman
Till en början registrerar du dina uppgifter i vår databas på teamboras.se och därefter får du inbjudningar till de specifika evenemangen så snart dagar, tider och uppdrag är satta. Inför ditt volontärsuppdrag får du en kortare utbildning och information för att du ska känna dig trygg i din roll.

Jag hoppas få se ditt namn på teamboras och att vi möts i sommar!

In och registrera dig på teamboras.se - du behövs!--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 7, 7 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar