torsdag 2 mars 2017

Borås Night Trail - succén är tillbaka. #blogg 100 - dag 2


Det blev succé på många sätt när löparna tog sig ut i skogen med pannlampa och medverkade i världspremiären av Borås Night Trail i augusti förra året. Det var fantastiskt att se all glädje hos deltagarna som tog sig an utmaningen att bemästra kypeterrängen i mörker. När båda starterna (6 km och 15 km) hade gått och samtliga löpare sprungit runt den blanka Kypesjön i ett häftigt pärlband av pannlampor njöt vi i projektgruppen till fullo. Det hade blivit exakt så häftigt och effektfullt som vi hade hoppats när vi för ett år sedan satte bollen i rullning. En kanonfin kväll, toppenbanor och nöjda och stolta löpare, kan det bli bättre?

Såklart vill vi köra loppet igen i år och göra det ännu bättre. Nytt för i år är det vi valt att kalla "Night Team". Här springer man i lag om 4 löpare. Varje löpare väljer själv distans (6 km eller 15 km) och sedan räknas placeringen av varje löpare i klassen. Laget me lägsta sammanlagda placering vinner lagtävlingen. Perfekt för att peppa kollegor, kompisar eller familj att komma igång med eller utveckla löpningen och ha ett gemensamt mål.

Sina Seipel
Spana gärna in vår hemsida där det finns mer information om Borås Night Trail och nyheten Night Team. https://borasnighttrail.com/

Anmälan är redan öppen och vi hoppas på att många rutinerade men också nya löpare kommer prova löpning i mörker - det nya svarta!

Välkommen till Borås Night Trail 26:e augusti 2017.--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 2, 2 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar