onsdag 29 mars 2017

Borås öppnar upp city på söndagar - #blogg100 dag 29


Om någon har tyckt att det är lite tomt, tyst och stängt mitt i stan, de flesta söndagar, så blir det ändring på det från och med den 2 april. Fler butiker kommer att ha öppet varje söndag klockan 12-16.

Köp blommor på Buketten, vårskor på Din Sko, pyssel på Flying Tiger Copenhagen, presentsmycken på Smycka eller glas på Cervera, det senast i klädväg på Gina Tricot, KappAhl, MQ, Face eller Joel Jolina eller varför inte lite ”dofta gott” på The Body Shop eller Åhlens? Har du dessutom glömt att köpa den där elektriska prylen till datorn finns den kanske att finna på MacHuset eller Kjell & Company. Våren är här och visst känns det som om man behöver ”piffa till sig” lite. Detta kan du nu även göra på en söndag, hos familjen Sandwall.

Om du skulle bli sugen på en kaffetår eller något att stoppa i magen så har följande caféer och restauranger söndagsöppet och förstärker känslan av söndagsöppet i stadskärnan: Bakgården, Bara, Bishop Arms (öppet från kl 17), Bryggan, Café Viskan, Efes, Hells Burger, Jensens Böfhus, Kök'et, Lilla Nyfiket, McDonalds, O'Learys, Oliven, Orion, Pinchos, Renässans, Restaurang Villastaden, Sapori, Springrolls, Tant Grön, Thai Silk, The Wine & Coffe Company.

Torsdagen den 30 mars kan du även kvällsshoppa i centrum. Butikerna har extraöppet till klockan 20.00 och många har fantastiska erbjudanden såsom 20% rabatt, tag 3 betala för 2, otroliga gåvor på köpet och mycket mer. En kväll du inte vill missa helt enkelt.

Annika E Andersson
Från och med den 25 april kommer det även att finnas fler butiker i centrum. Då är det premiär för fler i det nyrenoverade Pallashuset: Glitter – med b la ”blingbling” och annat till fest , Hjärterum med kläder och vackra saker till ditt hem och Rituals med b la hudvårdsprodukter. Även BIKBOK öppnar denna dag på Stora Torget, i hörnet mot Rådhuset. Där kan du ekipera dig för både bad och fest.

Mer info om butikerna i centrum hittar du på borascity.se.--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 29, 29 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

1 kommentar:

  1. Tycker affärerna går helt fel väg överlag. Borde sträva mot mindre öppettider istället. Tycker att Söndagarna skall vara lediga för annan verksamhet än att springa i affärer. Folk skulle må bättre av att vara ute i naturen eller syssla med annan kreativ sysselsättning. Tror att affärsinnehavarna dessutom skulle tjäna på detta. Vad kostar det inte att ha personal alla veckodagar? Nej fram för en sundare inställning till konsumtionshets och fritid.

    SvaraRadera