onsdag 15 mars 2017

Dags att börja träna inför Kretsloppet 2017 - #blogg100 dag 15


En spännande dag om du är träningsintresserad och gillar att springa lopp. I dag öppnar nämligen anmälan till Kretsloppet 2017. Du kanske varit med många gånger förr, eller åtminstone några eller faktiskt bestämt dig för att 2017 ska bli hälsosammare och du planerar att delta i ditt första lopp?

Oavsett vilket är det läge att kika in på kretsloppetiboras.se idag lanserades nämligen en helt ny webbplats för loppet och anmälan till årets banor har öppnat. En moderna, fräschare och mer enkelt informativ webbplats utlovas från arrangören och loppet fokuserar i år på "milen i centrum" med en tightare och ännu mer centrumnära bana för att förstärka upplevelsen kring löparfesten.

Kretsloppet är verkligen en folkfest i september, den 16 september i år för att vara specifik. Med allt ifrån speciallopp för människor med funktionsnedsättningar till barnlopp, stavgång, kort banor och upp till milen innehåller festen något för alla. Publiken brukar stå i drivor runt banan för att heja på nära och kära och staden fylls av spännande underhållning, sponsortält och roliga aktiviteter.

Nyheter i år förutom en ny spännande bansträckning är att man inför nya rabattsystem för ungdomar och familjer. Något som framkommit som önskemål genom tidigare års enkätutvärderingar efter loppen och som nu implementeras.

Anders Kihl
Har du lite svårt att komma igång med din träning kan jag varmt rekommendera Kretsloppets kostnadsfria träningskvällar. De utgår från Ryahallen och under ledning av rutinerade löpare från SOK Knallen tränar man i grupp och får konkreta tips och varierande löpträning från gång till gång. På så vis hjälps alla tillsammans åt att nå sina mål, oavsett om det handlar om ett första genomförande eller en perstid på milen.

Jag hoppas att vi ses på Kretsloppet den 16 september, oavsett om du väljer att stå på startlinjen eller i publiken. Helst det förstnämnda förstås och i så fall - stort lycka till!

Håll koll på den nya webbplatsen och alla nyheter på kretsloppetiboras.se och följ på facebook för att hålla dig uppdaterad om träningskvällar m m.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 15, 15 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar