söndag 26 mars 2017

Kreativ bar eller fuckup night? - #blogg100 dag 26


Jag har fått den spännande uppgiften att driva Creative Cluster, men herregud, vad är det tänker du nu… Jo det är ett nätverk med kreativa, nyfikna och sammarbetssugna medlemmar. Inom Creative Cluster så ryms konstnärer, arkitekter, marknadsförare, programmerare, musiker, designers m.fl. Det är med andra ord de företag som både serverar andra företag men även oss privatpersoner med härliga upplevelser, intressanta budskap, snygga och smarta saker.

Men varför skriver ni om det här? Jo för vi har som mission i Creative Cluster att berätta för välden vilka fantastiska företagare/kreatörer/entreprenörer vi har i vår region.

Sophia Strandberg Jonsson
Vi träffas ibland, och om du är nyfiken på vilka vi är och vad vi gör så häng med på onsdag 29/3 då kör vi nämligen årets första Creative Bar på Viskan Vinbar kl. 17.00, vill du veta mer? Klicka här.

Vi kommer också att tillsammans med Elitkontoret lansera Fuckup Night Borås, det är en kväll då vi hyllar misslyckanden och under sköna former minglar, skrattar och lär av varandra. Sugen på och veta mer? Kom till Elitkontoret 6 april, men du, glöm inte att anmäla dig, vi bjuder på lite käk.

Du kan självklart också läsa mer om Creative Cluster generellt på vår webb och facebooksida.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 26, 26 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar