torsdag 9 mars 2017

Quality Outlet Åhaga fyller 8 och har öppet hela sommaren - #blogg100 dag 9


För åttonde året förvandlas de gamla lokstallarna på Åhaga till en superpopulär outlet. 2010 slog man upp portarna för första gången och med starka varumärken och tusentals produkter har outleten genom åren haft närmare 150.000 besökare per säsong. Över en miljon människor har alltså besökt Quality Outlet Åhaga, de kan väl knappast ha fel?

När vi når Anders Hardstedt som står bakom outleten är han förtegen om årets varumärken, men han lovar att ingen kommer bli besviken. Starka, populära varumärken, ett brett utbud, mängder av produkter och en strid ström av nyheter hela sommaren är konceptet och det lovar man att hålla även den här säsongen.

Vad som däremot är spikat är öppethållandet. Premiär blir det den 11 maj kl 17.00. Ska du premiärshoppa kan jag rekommendera dig att hänga på låset i synnerligen god tid. Jag kan nämligen lova dig att du inte kommer vara ensam. Ytan framför Åhaga brukar se ut som kön till ett större landskampsevenemang i fotboll.

Anders Kihl
Men misströsta inte om du inte orkar köa. Outleten har öppet hela sommaren 11 maj - 6 augusti, som vanligt med frikostiga öppettider; vardagar 10.00-20.00, lördag-söndag 10.00-18.00.

Webbsidan är fortfarande inställd på 2016, men håll koll där och på facebooksidan för att hålla dig uppdaterad om nyheter under säsongen.

Tidigare bloggposter om Quality Outlet Åhaga där vi testar utbudet hittar du här.


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 9, 9 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar