måndag 20 mars 2017

Skynda fynda när loppisen på Hötorget åter gör entré - #blogg100 dag 20


Loppissamlare eller bara ute efter att göra ett eller annat fynd? Lördagen den 25 mars är det åter dags för loppis på Hötorget – ett perfekt tillfälle för dig som missade senaste loppisen på samma plats för exakt en månad sedan.

Loppisen på Hötorget arrangeras av Byttorps IF i samarbete med Borås City, precis som senast, och nog förväntas du kunna göra fynd även denna gång. Men ensam blir du nog icke. Förra gången det vankades loppis på Hötorget blev det många loppissugna besökare som, under tak, tillsammans samlades på Hötorget.

Då kunde du fynda allt mellan märkeskläder och väskor till porslin och hemelektronik. Vad det blir för utbud denna gång får vi dock spännande invänta tills vi beger oss dit. Varje loppis är unik i sitt utbud. Jag skulle vilja påstå att man skulle kunna jämföra en loppis med en smaskig välfylld godispåse. Du letar igenom godispåsen på jakt efter dina favoriter. Något inte du gillar tycker förmodligen någon annan om. I godispåsen, på loppisen, finns troligen något för alla.

Så, lägg in Loppis på Hötorget i din kalender och dra med en vän så kan jag tipsa om möjligheten att slå två flugor i en smäll, för visste du att Hötorget även har ett gäng ypperliga restauranger att slå sig ner på? På Hötorget finns exempelvis Sapori med sina fantastiskt goda pastarätter, SMAK med mumsig husmanskost, Vinacciolo med franska och italienska rätter, Hell’s Burger med sina saftiga hamburgare och Cyrano med god fransk mat. Den sistnämnda har något så coolt som desserten nutellapizza på menyn. Testat den? Väldigt god enligt undertecknad.

Johanna Jagendal
För den inte fullt så hungriga utan mer sötsugna finns även Café Bakgården alldeles runt hörnet samt Café Tant grön.

God shoppinglycka och må smaklökarna dina få njuta. Och psst, får du inte riktigt nog av att fynda så arrangerar Borås City även en shoppingskväll bara några dagar senare. Mer info om den hittar du här.
--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 20, 20 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar