lördag 18 mars 2017

Stadsnära jogging i naturen - #blogg100 dag 18


Att låta en del av joggingrundan eller promenaden gå runt Ramnasjön är ett bra tips om du vill få en naturupplevelse på köpet. Ramnasjön är ju känd för sin fågelkoloni och de börjar bli rätt vana vid alla joggare vid det här laget så se upp så du inte krockar med någon av dem. Oftast är det du som får ta en liten omväg då de sturska små krabaterna inte är de första som backar.

Rolf Weinemo
En del av det populära Kretsloppet går även här på hösten (mer information hittar du här: kretsloppetiboras.se). 

Apropå höst och årstider, om du med jämna mellanrum tar en sväng förbi sjön märker du av årstidernas växlingar på ett helt fantastiskt sätt medan du bättrar på kondisen. Allt från vinterns istäcke till de första soliga vårdagarna och vidare genom sommarens ljumma kvällar och höstens färgsprakande bladfyllda stråk. 

Ge dig ut.
--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 18, 18 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar