lördag 15 april 2017

Din guide till Borås - #blogg100 dag 46


Rykande färsk från tryckpressarna. Eller i alla fall alldeles strax. Som tur är behöver vi ju inte vänta på pappersupplagan längre, utan du kan gott luta dig tillbaka redan nu för att läsa och titta på lite inspiration från Borås.

Borås - Din guide ger tips om allt mellan himmel och jord i vår stad. Från utställningar och kultur till shopping, djurpark, träning och natur.

Är du tillresande är den perfekt för inspiration och vägvisning, är du Boråsare hittar du kanske något du missat, inte visste om, eller företeelser som kommer i ny dager och som du blir sugen på att prova eller besöka.

Anders Kihl
Självklart finns den vackert blädderbar online på svenska och engelska så du kan titta i den, skicka en länk till vänner och bekanta eller bara sprida den i allmänhet. Föredrar du den tryckta upplagan får du vänta någon vecka, sedan är du varmt välkommen in till oss på Borås Turistbyrå, Sven Eriksonsplatsen 3, för att hämta en pappersvariant.

På turistbyrån hittar du så klart även en rasande massa annan information om staden, mer specifikt material om våra besöksmål och inte minst våra fantastiska medarbetare som kan det mesta om Borås.

Varmt välkommen in och prata Borås med oss!

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 46, 15 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar