onsdag 12 april 2017

Ett "konstigt" äventyr i city - #blogg100 dag 43


Snacka om vårtecken! Visste du att det finns mer än 100 skulpturer och många väggmålningar i Borås?

Följ med på ett ”konstigt” äventyr och upptäck häftiga och färggranna väggmålningar blandat med allt från stora till små skulpturer, skapade av kända konstnärer från hela världen.

Under en timma kikar, berättar, känner vi och pratar om konsten. Vid några tillfällen, denna vår, anpassar vi våra guidningar till barn, men givetvis passar den även för vuxna.

När? Annandag Påsk den 17 april, söndagen den 7 maj och söndagen den 28 maj.

Guidningen utgår från Textile Fashion Center, Skaraborgsvägen 3, klockan 11.00, och kostar 60 kr/person (barn- och ungdom, under 18 år går med kostnadsfritt och behöver inte boka biljett).

Annika E Andersson
Det går att köpa biljetterna innan på Borås Tourist Center och ticketmaster.se eller vid startplatsen, med swish.

Vi vill ge dig nya intryck!
En hel värld av känslor, intryck, färg och form, allt inom gångavstånd i centrum. Nära till en kopp kaffe, en bit mat eller bara en välbehövlig paus för att smälta intrycken.

Konst i världsklass och den väntar på dig i staden som galleri. Fler guidningar, museer och gallerier hittar du på boras.com/stadensomgalleri

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 43, 12 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar