lördag 8 april 2017

Fartfyllt i drömmen om ABBA - #blogg100 dag


I morgon den 9 april blir det en fartfylld isshow i Borås ishall. Konståkarna Borås bjuder som varje år vid den här tiden in till show och i år är det ABBA som är temat. Njut av härliga ABBA klassiker och Konståkarna Borås duktiga åkare, allt från skridskoskolebarn till elitåkare i åldrarna 3-20 år.

Showerna är själva avslutningen på varje termin och ett mål som alla tränande barn och ungdomar har att se fram emot. Det är en mycket uppskattad show för alla medlemmar, föräldrar, släkt och vänner men också för alla som vill se en bra show med härlig musik.

Söndagen 9 april klockan 16 i Borås Ishall, insläpp 15.30, kom gärna i god tid.
Vuxen 100 kr, barn/ungdom: 60 kr. Biljetter köps i kassan på showdagen.
I pausen kan du köpa kaffe, hembakat och popcorn. Lotteri med fina priser.

Konståkarna Borås har nära 150 medlemmar, inklusive åkarna i skridskoskolan. Åkarna i föreningen finns representerade på både singel och synkrotävlingar runt om i landet.

Erica Burman
Här kan du lära dig åka skidskor i skridskoskolan och utveckla dig vidare till singelåkare eller teamåkare i konståkning eller vidare till hockeyskolan.

Målet är att bedriva konståkning på alla nivåer så att idrotten utvecklar åkare och lagen positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. Genom att skapa en bra atmosfär får alla möjlighet att utvecklas på sina egna villkor. Inom konståkningen är shower och uppvisningar viktiga moment. En viktig del i verksamhet är därför isshowerna som ges två gånger per år.

Mer info på Konståkarna Borås

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 39, 8 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar