söndag 2 april 2017

Följ slutspelet i basketborgen - #blogg100 dag 33


Efter en säsong med skiftande resultat börjar det dra ihop sig på allvar i basketligan. Första slutspelsmatchen för Borås Basket är redan spelad och tyvärr gick man på pumpen i första matchen mot Uppsala. Nu är det dags för hemmamatch och då håller vi alla tummar för att det blir ändring i statistiken.

Kvartsfinalerna i basketligan spelas i bäst av fem matcher och beroende på tabellplacering efter grundserien får det starkaste laget s k hemmaplansfördel, d v s inleder på hemmaplan och har chans till en hemmamatch mer.

För Borås Basket innebär det tyvärr att Uppsala hade en starkare tabellplacering och därmed får tre eventuella hemmamatcher och Borås Basket bara två. Här intill ser du hela slutspelsträdet för samtliga lag.

Borås hemma ser du den 3 och 7 april (under förutsättning av den senare matchen faktiskt blir av), rent teoretiskt kan Uppsala avgöra i tre raka matcher.

Anders Kihl
I morgon får du hur som helst planera in ett besök i basketborgen, Boråshallen för att stötta vårt lag i sin frammarsch. Vi hoppas så klart på vinst och sedan ett avancemang mot semifinal men alldeles oavsett vågar vi lova en spännande och intensiv match.

Mer information på borasbasket.se - vi ses i borgen!

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 33, 2 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar