måndag 24 april 2017

Fresh out! NA-KD ny samarbetspartner till Quality Outlet Åhaga - #blogg100 dag 55


Det är inte långt kvar nu. Den 11 maj blir det grand-opening på Quality Outlet Åhaga. Sprillans nytt är att man går över till NA-KD som huvudsaklig samarbetspartner kring outleten som i många år till stor del byggt på varumärken och produkter från Nelly.com.

- Na-Kd är det snabbast växande företaget inom e-hande , med helt nya kollektioner och det trendigaste inom mode, säger Anders Hardstedt som står bakom sommarsveriges bästa outlet.
Anders Kihl
Glädjande nog har Hardstedt fler ess i rockärmen och kommer erbjuda minst 650 kvm hemrinredning genom bl a Moltex Hemtextil, Pelle Vävare, Spira, Kids Concept och Gilbert Trading.

Dessutom kommer Panos Emporio att medverka med sina badkollektioner, Ernst Alexis med herrskjortor och flera andra modeföretag.

Med andra ord, det är dags att spika datumet direkt om du vill hänga på låset kl 17.00 den 11 maj och hitta de allra bästa fynden. Är du lite lugnare och inte riktigt så het på gröten? Ja då har du chansen hela sommaren. Du hittar löpande information på facebooksidan och öppettider på webben. Välkommen till sommarens bästa outlet, i BORÅS!

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 55, 24 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar