onsdag 19 april 2017

Halvvägs till himlen - #blogg100 dag 50


Okej, visst det blir lite av ett metabloggande idag. Ett bloggande om bloggande om man så vill. Och nej, giraffen har egentligen inget att göra med dagens bloggpost mer än möjligen att giraffen kanske har något närmare till just himlen, rent höjdmässigt. För tredje året hakade vi på utmaningen att blogga om Borås, 100 gånger, 100 dagar i följd. En utmaning i sig, men det är slående hur mycket det finns att berätta, och hur många som faktiskt vill läsa.

Högt och lågt, om evenemang, upplevelser, restauranger, udda platser och mycket mer. Vi har avhandlat mängder av olika saker och företeelser och de 49 första bloggposterna har lästs nästan 55.000 gånger. Mer än 1.000 läsningar per dag i snitt alltså. Stort tack för det.

Anders Kihl
Vårt aprilskämt om buteljerat regnvatten från Borås är det mest lästa inlägget den här säsongen, annars ligger bloggposter om restaurangbesök väldigt högt i läsningsfrekvens.

Nu fortsätter vi i 50 dagar till, tipsa oss gärna om spännande saker eller sådant som du själv skulle vilja läsa om Borås. Skriv en gästbloggpost om något du upplevt eller något som du tycker att de som besöker staden absolut borde uppleva.

Vi hörs!

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 50, 19 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar