torsdag 20 april 2017

Mer än 15 länder representeras på street marknaden i Borås - #blogg100 dag 51


Den 26-30 april är det dags igen. Då kommer den otroligt populära "International Street Market" till Borås och Stora torget igen. Under fem dagar kan du njuta av street food, hantverk och delikatesser från fler än 15 länder.

Att bara uppleva atmosfären, känna dofterna och njuta av att strosa runt är en upplevelse i sig. Självklart ska du köpa med dig några goda delikatesser inför stundande valborgshelg, men passa också på att boka in en lunch på stan med arbetskamraterna eller vänner. Det är helt underbart att sitta mitt i smeten och avnjuta de rykande varma rätterna - det bästa av allt, ni kan sitta tillsammans med handla var ni vill på marknaden.

Anders Kihl
Skynda dig ner, är det härligt väder brukar de bli riktigt trångt vid de mest populära marknadsstånden.

Öppettiderna för marknaden är onsdag, torsdag och fredag kl 10.00-18.00, lördag 10.00-16.00 och söndag 11.00-16.00.

Du hittar mer info i facebookeventet här.

Hoppas vi ses!


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 51, 20 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar