söndag 23 april 2017

Shop till you drop i Borran! - #blogg100 dag 54


En klädaffär som jag tycker skiljer sig en aning från de andra butikerna i Borås är Vestito där dom säljer bland annat fila, les artists och defend paris. Det är en cool stil i butiken men det känns som att många inte vet om den. Däremot har jag tagit dit kompisar och alla har tyckt bra om butiken.

Jolina är en av Borås kändaste butiker för ungdomar, de har märkeskläder så som Calvin Klein, Gant, Ralph Lauren, Day birger och Kenzo. Det är en sjukt populär butik och dom flesta tycker väldigt bra om den. Det finns även Joel som är ungefär samma märken fast herrkläder. Jag har kompisar som är helt kära i Jolina, och som har sjukt mycket fina kläder därifrån. Själv äger jag en del grejer från Calvin Klein som jag köpt på Jolina, vilket är saker jag är så nöjd med. Dom har trevlig personal och allt känns väldigt lyxigt. För tillfället har Jolina två butiker i Borås.

Carlings är inte en av de populäraste butikerna, men den är sjukt underskattad. Den ligger i Knalleland och har jättefina kläder, cool inredning och märken som Alpha Industries, Vans och Levis. Carlings är en butik jag tidigare aldrig ens lagt märke till att den finns, men en kompis tyckte det var en butik som passade min stil bra och tog med mig dit. Hon hade definitivt rätt, och det är en butik jag älskar!

Är man intresserad av smink så är bangerhead att rekommendera, en sminkbutik med mer märkessmink till exempel the balm, make up store, kardashian makeup bland annat. Många av mina absoluta favorit smink produkter är från thebalm som jag köpt på bangerhead.

Smilla Kihl
FACE har också en del märkeskläder så som MSCH, NA-KD, new black och cheap monday. Deras butik sticker inte ut, men deras kläder är väldigt fina och det finns en hel del bra märken. Dom får också ett stor plus för sin personal.

Om du får lust och äta något under din shoppingtur så skulle jag rekommendera Tugg, en jätte mysig hamburgerrestaurang. Dom flesta tycker om restaurangen, gamla som unga. Det är jätte god mat, jag själv äter alltid deras sötpotatispommes och cheeseburgare som är jättegoda.--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 54, 23 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar