söndag 30 april 2017

Tea party i Chokladparadiset - #blogg100 dag 61


Har du varit i chokladparadiset? Om inte så se till att boka in den 13 maj för då är det nämligen Tea party på världens bästa chokladbutik. Ja, ja det finns fler, men har du inte varit på Zebeda har du inte varit på den bästa. Det är allt inkluderat som gör det. Fantastiska produkter, råvaror av synnerligen god kvalitet och ett kontrollerat flöde med nära kontakt med alltifrån odlare till tillverkare av slutprodukter. Dessutom är atmosfären och välkomnandet i en klass för sig. Sist jag tittade förbi var jag full av nya chokladintryck redan innan jag lämnade butiken.

Den 13 maj är du hur som helst välkommen på Tea Party med en massa chokladiga erbjudanden och aktiviteter. Zebeda bjuder på te i vårsolen (ja vi håller tummarna för vädret) och givetvis blir det en massa erbjudanden, smakprover, mingel och snack om allt som hör choklad och närliggande produkter till.

Det utlovas också hemliga paket i butiken som får behållas av den som hittar dem. Det blir också en föreläsning där du får svar på alla dina frågor om te. Vad finns det för olika teer? Ekologiskt eller inte? Skillnaden på svart, brunt, grönt och rött te? Hur ser det ut i tillverkningen av teer? Tja allt du kan tänkas vilja veta helt enkelt, för att bli en sann te konnässör. Föreläsningen pågår 14.00-14.30 och för att säkra en plats bör du förboka, eftersom platsantalet är något begränsat.

Kl 15.00 kan du testa vilken sorts te som passar just dig, med hjälp av Kinesiologi! Även här kan det vara en god sak att föranmäla sig, men givetvis går det fint att se och lyssna när andra blir testade om du inte skulle få plats.

Anders Kihl
Aktiviteterna under dagen är kostnadsfria, men självklart får du betala för alla godsaker du troligen kommer köpa med dig hem. Kl 16.00 stänger butiken för dagen och då har du högst sannolikt med dig både nuvynna kunskaper, en massa inspiration, en skön magskänsla och en massa choklad hem. Och det bästa av allt, när du har hittat dina chokladfavoriter, kan du komma tillbaka till chokladparadiset, igen och igen och igen.

Vi ses!

Mer om Zebeda hittar du så klart på facebook och på deras webb.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 61, 30 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.
Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar