lördag 27 maj 2017

23 kommunala badplatser att välja på i hettan - #blogg100 dag 88


Det är normalt sett kanske inte det första man tänker på i slutet av maj, men den pågående värmeböljan lockar ju sannerligen till sol och bad. Vilken tur då att Borås erbjuder mängder med vackra och trevliga badplatser där du kan njuta av sol och bad, umgås med kamrater, kanske grilla framåt kvällningen eller njuta av en god bok i skuggan.

Anders Kihl
Det finns flera av badplatserna som är tillgänglighetsanpassade och det finns t o m några badplatser som är speciellt avsedda för våra fyrfota vänner där det är helt okej att plaska runt hur mycket som helst med hunden.

den här sidan hittar du massor av information om samtliga badplatser och kan vad som finns i närheten, parkeringsmöjligheter och mycket mycket mer.

Packa picknick-korgen och ge dig ut och njut av ett dopp i någon vacker sjö i Borås.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 88, 27 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar