fredag 19 maj 2017

23 meter garnbomb! och du kan vara med - #blogg100 dag 80


Vi ska klä en bro tillsammans, med textil (så klart, vad annars i Borås?) under No Limit och du kan vara med. Eller snarare du behövs, vi vill att du ska vara med. Du måste vara med! Nej så klart inte, men vi håller tummarna, bron är nämligen 23 meter lång.

Den här yarn-bombingen genomförs under No Limit 3-10 september tillsammans med företrädare för Gerillaslöjdsfestivalen. Sist de gjorde en sådan här aktivitet lockade de nästan 700 deltagare till att skapa alster.

Alla är välkomna att vara med, det enda kravet är att du skapar något i textil på någon av två valfria kvadratiska mått, 25x25 cm eller 12,5x12,5 cm. Allra helst stickat eller virkat (eftersom garn har en viss elasticitet och att maskorna gör det enklare att montera ihop alla små ingående verk till den stora helheten) men självklart går det bra med andra typer av alster också så länge det handlar om textil i grunden.

Stina Hallhagen
Du kan välja att göra dina alster när du vill, leverera dem i förväg (till oss på Turistbyrån i Borås, eller direkt till medskaparna i Skarpnäck (Maria Yvell, Skarpnäcks Allé 21, 128 35 Skarpnäck) eller ta med dem till oss på plats under No Limit och vara med och montera ihop allt på bron.

Vi tror att det här kan bli en fantastiskt rolig aktivitet och hoppas så klart att många vill vara med. Överst i bloggen ser du några exempel på rutor som redan har kommit in. Häng på, samla kompisgänget, syjuntan, förskolan eller grannarna och börja producera!--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 80, 19 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar