torsdag 11 maj 2017

Årets Quality Outlet Åhaga har allt! - #blogg100 dag 72

Om undertecknad är lite lycklig för att vara på plats först av alla? Nåja, nästan i alla fall. Idag vid lunchtid fick jag en rejäl sneak peak av årets Quality Outlet Åhaga och en kort pratstund med Anders Hardstedt som står bakom outleten. Jag hade också förmånen att träffa Magnus Hjörne, NA-KD som visade runt på plats.

Kl 17.00 idag (den 11 maj) tycker jag du ska stå utanför, eller egentligen tidigare för jag gissar att kön kommer bli lång, för att göra de första, bästa och mest exklusiva klippen. Årets upplaga av Quality Outlet Åhaga tillsammans med NA-KD har verkligen allt och sannerligen har man tagit ett steg längre. Utbudet är bredare, större och så finishen på plats är otroligt cool. - Vi har satsat på att göra en helt annan inramning, det här ska vara en upplevelse säger Magnus Hjörne, NA-KD. Jag kan inte annat än hålla med honom.

En ljuvligt gammal patinerad lasttruck slåss om uppmärksamheten med rostiga armeringsjärn, stora led-skärmar, det klassiska gamla ångloket, välstrukna skjortor, heminredning en masse och otroliga mängder andra produkter. Jag triggas sällan av shoppingbegär, men nu måste jag erkänna att kreditkortet bränner lite i plånboken. Se men inte handla är det som gäller just nu, jag får snällt sälla mig i kön vid 17.00 idag om jag ska göra min klipp :)

Och det finns verkligen alla anledning att komma till outleten idag. Utanför har man riggat med en massa sköna food trucks, det blir dj:s och en hel massa andra happenings som smakprovningar, influencers, företag som ställer ut utanför entrén. Skulle du mot förmodan inte ha möjlighet att vara på plats ikväll så lugn. Du har hela sommaren på dig att shoppa loss på Åhaga.

Något som är sprillans nytt för året är en take-over av det som normalt sett är restaurang Lokverkstaden. Den delen blir som en shop-in-shop men med olika företag/varumärken över olika delar sommaren. Till en början hittar vi Emrys & Bright Bespoke, sedan blir det Country Dreams, Rebecca Stella och Rut&Circle. Varje varumärke har butiken några veckor i taget så håll koll om du ska boka in ett par Åhaga besök i sommar.

Sugen på att se hur det ser ut mer i detalj på årets Quality Outlet Åhaga?

Kolla in vårt 360-graders panorama här.Anders Kihl
Öppet
varje dag 11 maj - 6 augusti
Måndag-fredag 10.00-20.00, lördag 10.00-18.00, söndag 11.00-18.00.
Midsommarafton 10.00-16.00, Midsommardagen 10.00-18.00

Följ löpande uppdateringar om nyinkommet sortiment (yes, man fyller på med nya härliga kläder och prylar hela sommaren = du behöver göra flera besök) på facebooksidan och på instagram.


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 72, 11 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar