lördag 13 maj 2017

Borås får egen cykelfestival - #blogg100 dag 74


I augusti förra året kunde vi berätta om den nya cykelanläggningen vid Knektås som Borås GIF skapat i sin hittills största satsning. På ett halvår har hela satsningen utvecklats till en enorm succé med hundratals deltagare på MTB-träningar och mängder av andra intresserade som varje vecka besöker Borås Cykelarena på Knektås.

Nu tar man nästa steg i satsningen och skapar Borås Cykelfestival. Genom att del den glädje och passion som man upplever under träningarna vill man skapa ett större sammanhang och bjuder nu in cyklister från när och fjärran till en unik upplevelse och cykelfest.

Anders Kihl
Jonas Peterson som är ordförande i Borås GIF berättar att festivalen kommer att vara öppen för alla, stora som små, nybörjare som mer erfarna MTB-entusiaster. De kortaste sträckorna spänner över 1,5 km upp till cykelmaratonsträckan som är en slinga på 14 km som ska avverkas tre varv.

Under festivalen torsdagen den 25 maj blir det också en hel del lekfulla utmaningar på pumptracken och olika typer av hinderbanekörning.

Vill du veta mera eller kolla in träningstider och grupper, gör ett besök på borasgif.nu.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 74, 13 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar