onsdag 3 maj 2017

Gårdsloppis i underbar miljö - #blogg100 dag 64


Den 21 maj är det dags för gårdsloppis på Brämhults Gård. Den gamla svinalängan på Hyberg har på några år förvandlats från en fastighet i stort förfall till något av en dröm och idyll. Jörgen fastnade för den gamla förfallna fastigheten, såg potential och idag är Brämhults gård en unik och spännande hållbar mötesplats som sjuder av aktivitet, livslust och framåtanda. Här hålls träningspass av allehand slag, eventen, konferenserna, bröllopen och andra festevenemang duggar tätt och det som serveras på gården går i samklang med det ekologiska tänket som genomsyrar hela verksamheten.

Nu är succén med gårdsloppis tillbaka och mellan kl 11.00-14.00 den 21 maj kan du båda sälja och fynda. Vill du sälja bokar du en försäljningsyta via bramhultsgard.se. Under hela dagen har du möjlighet att ta en ekologisk fika i det gröna. Omgivningarna kring gården är verkligen gudomligt vackra så här års så ta med hela släkten och njut tillsammans.

Anders Kihl
Kl 12.30 blir det auktion på utvalda prylar, något som brukar vara särskilt spännande och populärt.

Skulle du inte ha tillfälle just den här gången och aldrig har besökt Brämhults Gård kan jag varmt rekommendera dig att hålla koll på bramhultsgard.se för att se om det finns kommande evenemang och datum som passar dig. Bara att gå runt och kika på den vackra gården och sitta och fika är så värt besöket.--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 64, 3 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.
Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar