tisdag 9 maj 2017

Inspiration om mental inställning - #blogg100 dag 70


Älskar du hästar och vill ha inspiration. Då ska du boka in den 18 maj, på något så udda som Brämhults Fritidsgård. Ja vi återkommer till det. Nu handlar det om Johanna Lassnack som kommer och föreläser på temat "Ryttarinspiration". Johanna är grundare och drivande bakom sajten ryttarinspiration.se som hon startade hösten 2013. Sedan dess har Johanna blivit en av ridsportens mest uppskattade föreläsare med inspirerande föredrag för tusentals idrottare runt om i Sverige, i bagaget. Johanna är själv aktiv inom ridsporten och har tävlat i så gott som samtliga stora tävlingar i Sverige. Hon blev årets förebild 2010 och var finalist i Årets unga entreprenörer 2015. Hon är också entreprenör och coach för unga idrottare - minst sagt en mångssysslare med andra ord.

Föreläsningen handlar om vad som händer under hjälmen och bygger på den mentala inställningen hos främst ryttare. Hur man plockar fram sitt bästa jag, hur man ska tänka för att prestera sitt bästa, hur man tacklar med och motgångar samt hur man ska våga gå sin väg och tro på sig själv. Efter 1,5 h föreläsning kommer det att finnas fika och möjlighet att ställa frågor till Johanna.

Anmäl dig snarast för att säkra din plats för en kväll med energi, skratt och nyttig kunskap. Naturligtvis är du varmt välkommen även om du inte håller på med hästar just för att få kunskap om hur viktigt det mentala är oavsett om man rider för att det är roligt, satsar hårt på tävlingsbanan eller utövar någon annan sport.

Pris för föreläsningen är 50 kr och bokning av en plats görs genom inbetalning via Swish till nummer 123 213 85 01 Brämhults Fritidsgård. Kaffe/te eller saft och kaka ingår i priset. Ange Ryttarinspiration i meddelande vid din betalning, vid frågor ring 0733-703 778. Mer information finns i facebookeventet.

Anders Kihl
Just det, Brämhults Fritidsgård var det. Visste du att det finns en fritidsgård i Borås ridhus? Inte det? Nej det visste faktiskt inte jag heller. Hur som helst har fritidsgården i Brämhult tagit över ansvaret av den och håller öppet måndag och onsdagar mellan kl 16.00-19.00. Fritidsgården på ridhuset återfinns i källarplanet och du är varmt välkommen dit oavsett om du är hästtokig eller bara tycker om atmosfären i ridhuset och vill hänga med härliga kompisar.

Så boka in dig på föreläsningen och bege dig till Brämhult, Dammkullevägen 8 den 18 maj.


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 70, 9 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar