onsdag 10 maj 2017

Jan Hjalmarsson sjunger i regnet i höst - #blogg100 dag 71

Foto från kollationeringen
Borås är regnigast i hela Sverige! Det ska vi fira med en sprakande musikal med sång och dans och humor!

Vilka är vi? Jo det är Jan Hjalmarsson med ensemble, som sätter upp musikalen SINGIN´IN THE RAIN på BORÅS STADSTEATER med Premiär 30 september 2017. Musikalen bygger på den världsberömda filmen med samma namn från 1952, där Gene Kelly dansar och sjunger i strilande regn. Regn på scen kommer vi också att bjuda på. Med hjälp av de oerhört duktiga teknikerna och scenarbetarna på BORÅS STADSTEATER kommer detta att ordnas.

Publiken kommer att bjudas på något extra i höst. Som vanligt har Jan Hjalmarsson plockat ihop en otroligt bra ensemble. Från Malmöoperan har vi lånat in Magnus Lundgren. Ett proffs när det gäller dans, step och sång. Magnus var med då denna musikal spelades för några år sedan både i Stockholm och i Malmö. Vidare har vi med Sara Ljunggren, som spelade Sugar hösten 2016 på Sagateatern. Förutom Jan Hjalmarsson – så är Tina Rehn-Wikström, Ingemar Augustsson och Henry Augustsson med. Alla kända Boråsprofiler.

Anders Jansson
Dessutom en stor sjungande och dansande ensemble. Precis som vanligt då Jan Hjalmarsson bjuder till. Kapellmästare är Göran Åhlfeldt – som leder sin stora musikalorkester. 

Nu har vi chansen att få se orkestern. De sitter nämligen i orkesterdiket framför scenen.

Biljetter köper du på biljettforum.se Du kan också köpa hos Borås Turistbyrå 033 – 35 70 90 och Borås Stadsteater 033 – 35 35 35.


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 71, 10 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar