tisdag 16 maj 2017

Jylhänlahti, Elfsborgsspelare och massa kul på Bra Kompis! - #blogg100 dag 77


Nu är det inte många dagar kvar, Bra kompis 2017. Spelarna håller på att förbereda sig, plakat och hejarramsor tillverkas. Både barn och vuxna är förväntansfulla!

Vi kommer att få besök på eventet av Elfsborgs spelare som kommer att skriva autografer.

Emil Jylhänlahti, världsmästare i bolltrixning, kommer att göra en uppvisning i pausen och man har också omöjlighet att utmana honom i 1 mot 1 match. Eller kanske delta i Emils trixtävling?

Brandkår och ambulans finns på plats så man kan kika på deras avancerade utrustning och få svar på frågor som man kanske har funderat på.

Förra året introducerade vi en ny rolig aktivitet Zorbbollar. Det kommer vi även att ha i år, jätteroligt!Vi kommer dessutom att ha en ny aktivitet som kallas ”Black Box Interactive Play”, ser väldigt roligt ut!

I pausen kommer vi att dela ut priser till Fair play och till Bra kompis.


Caroline Thorén Gustafsson
Bra Kompis priset är nytt för i år och tilldelas hela klassen inte bara de som har varit med och spelat. Beroende på årskurs så kan man vinna en upplevelse på Leo’s lekland, Bio eller Bowling med sin klass.

Fair playpriser utses under eventet och vi kommer att ha representanter från ungdomsfotbollen i Borås som går runt och samlar in kandidater. Men även allmänheten och spelare kan föreslå kandidater via vår förslagslåda i sekretariatet eller vår Instagram-sida.

Vi hoppas verkligen på en fantastisk helg med mycket skratt och glädje med uppehållsväder!
--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 77, 16 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar