söndag 21 maj 2017

Mer invigning, mer nyheter i Borås Djurpark - #blogg100 dag 21


Igår (läs lördagen den 20 maj) invigdes den 320 meter långa bron från Borås Djurparks entré upp till den afrikanska savannen. Men redan på torsdag är det dags för invigning igen. Då är det Kristi Himmelsfärdshelg och vad kan väl passa bättre än att njuta av djurparken och träffa Simba, världens snällaste lejon. Då invigs nämligen Simbaland med Simbakiosken där du kan handla goda glassar och Simbas lekplats med massor av spännande lek och utmaningar, hängbroar m m.

Här intill hittar du hela programmet för den 25 maj. Skulle du missa det kan du trösta dig med att du kan träffa Simba varje lördag och söndag 25 maj - 25 juni och dagligen mellan 26 juni - 13 augusti.

Nyfiken på den nya bron? Kom och se och prova den på plats eller se bilder från invigningen här.

Nu är djurparken öppen varje dag så du kan planera in ditt besök precis när som helst. Glöm inte att följa i sociala medier för att hålla dig uppdaterad kring vad som händer i parken och se härliga bilder på vackra djur.

Vi ses i Borås Djurpark.

/Anders Kihl


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 82, 21 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar