söndag 7 maj 2017

Njut av vackra fordon på Almenäs - #blogg100 dag 68


Lördagen den 13 maj är det dags för vårmönstring med bil & mc på Almenäs. Det är SHRA Borås som arrangerar träffen för 14 gången i ordningen i år. Då rullar omkring 500 fantastiska entusiastfordon, i olika former, in på de vackra omgivningarna vid Almenäs.

Vill du ställa ut ditt fordon kostar det 100 kr, som åskådare betalar du inte en krona. Givetvis är cafeterian öppen och serverar fika under dagen.

Det här brukar vara riktigt populärt och du behöver inte vara särskilt fordonsnördig för att njuta. Det är en härlig stämning, massor med folk och är det fint väder är Almenäs i sig en njutning. Kompletterat med 500 välputsade bilar och motorcyklar kan det knappast bli en bättre vårlördag.

Här kan du se hur det såg ut på Almenäs vid vårmönstringen förra året:Anders Kihl
Massor av spännande motorevenemang att se fram emot i Borås. Vi har tidigare berättat av SMH:s torgträffar är tillbaka även 2017, de startar den 23 maj.

Den 27 maj kommer Fan Fest, den årliga Volkswagenutställningen/träffen tillbaka till Rydaområdet. Den får vi återkomma till en annan bloggpost när det närmar sig.

Ut och njut av vårsolen och vackra fordon!


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 68, 7 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för sjätte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar